Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، از ابتدای اصلاح قیمت‌های کالاهای اساسی در کشور، ستاد تنظیم بازار استان کرمان به‌صورت یک روز در میان با حضور کلیه اعضای این ستاد در استانداری کرمان برگزار می‌شود تا نظارت بیشتری بر بازار داشته باشد و از تخلفات احتمالی جلوگیری به عمل آید و با متخلفان برخورد قانونی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رحمان جلالی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان امروز در کارگروه تنظیم بازار استان کرمان در سالن پیامبر اعظم استانداری اظهار داشت: بازرسی‌ها به گونه‌ای باشد که مردم آن را حس کنند که بازار رها شده نیست و نظارت بر حوزه بازار وجود دارد.

وی تصریح کرد: در کل کشور ۱۲۳ هزار واحد صنفی داریم و اگر کل نیروهای حاکمیتی را برای نظارت مستقر کنیم، نمی‌توانیم و تنها راه این است که از ظرفیت مردمی استفاده کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری کرمان عنوان کرد: در جمع‌بندی جلسات که با سازمان‌های مربوطه مانند جهاد کشاورزی، صمت و دیگر دستگاه‌ها داشتیم، شکایات مردم در سه حوزه میوه و تره‌بار، کالاهای اساسی و خدمات مرتبط با کالاهای اساسی، حوزه نان و در پنج مولفه قاچاق، احتکار، کم‌فروشی، تقلب و گران‌فروشی عمده  است.

 جلالی افزود: حوزه کالاهای اساسی و خدمات مرتبط به کالاهای اساسی به سازمان صمت واگذار شده است و آنها توسط ناظران افتخاری صمت و اصناف و اتحادیه‌ها آنالیز قیمت را استخراج می‌کنند و نرخنامه به‌صورت  واحد و شکل برچسب در واحدهای صنفی نصب شود.

جلالی عنوان کرد: میوه و تره‌بار و کالاهای اساسی بر عهده سازمان جهاد کشاورزی استان است و بسیج اصناف و اداره اطلاعات استان به جهاد کشاورزی کمک خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بازدیدی که داشتیم، به این نتیجه رسیدیم در میدان تره‌بار کرمان دلال‌ها حضور دارند و یکی دیگر از مسائلی که در این بازار اختلال ایجاد کرده است، همین ماشین‌هایی‌ست که بیرون از میدان تره‌بار کار انجام می‌دهند و شهرداری و راهنمایی و رانندگی باید در این زمینه ورود پیدا کنند.

مردم از کیفیت نان ناراضی هستند

این مسؤول ابراز داشت: قیمت و وزن در حال درست شدن است اما درخواست مردم در زمینه کیفیت نان است و برخی از نانوایی‌ها از کیفیت نان کم کرده‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استاندار کرمان ادامه داد: این اتفاقی که امروز در قرارگاه رقم می‌خورد نباید موجب شود دوستان مسؤولیت ذاتی خود را کنار بگذارند و بار را روی دوش فرد دیگری بیندازند. ما تسهیل‌گر لجستیک هستیم.

وی بیان داشت: اگر در بازرسی‌ها ۱۰واحد پلمب می‌شود در مقابل ۵ واحد را هم تشویق کنیم؛ به‌عنوان مثال در آرد و نان کسی را جریمه می‌کنید سهمیه آرد را به فردی که درست کار انجام داده اختصاص دهید.

جلالی عنوان کرد: مشکل ما در زمینه سیمان قطعی برق، تولید و عرضه  نیست،  بلکه مشکل اصلی در توزیع است  و یک عده سودجو از این فضا استفاده کردند.

وی گفت: قرار شد صمت لیست افرادی که سیمان را در این مدت از بورس دریافت کرده‌اند احصا کند و افرادی که سیمان را توزیع نکرده‌اند توسط اداره کل تعزیرات حکومتی استان نقره‌داغ شوند.

جلالی در زمینه اعلام قیمت شن و ماسه  اظهار کرد: ما در ستاد تنظیم بازار قیمت را تعیین نمی‌کنیم و باید بر اساس قانون قیمت‌گذاری انجام شود و اگر قیمت بگذاریم دوباره می‌آیند و درخواست افزایش قیمت خواهند داشت، زیرا زیاده‌خواه هستند و باید این روش را اصلاح کنیم.

تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات بازار سیمان

ارسلان میری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان در زمینه مسأله سیمان گفت: قرار شد صمت شمال و جنوب استان افرادی که سیمان را از طریق بورس تحویل گرفتند و در سامانه جامعه تجارت  فرایند آن را ثبت می‌کردند و این کار را انجام ندادند پرونده‌های آنها تشکیل شده و از طریق سامانه سیما به اداره کل تعزیرات ارسال خواهد شد.

وی افزود: یک شعبه ویژه برای این مسأله تشکیل خواهیم داد و تا دو روز آینده خارج از نوبت تحت عناوین توزیع خارج از شبکه مانند گران‌فروشی و احتکار رسیدگی خواهیم کرد و مقرر شد افرادی که سیمان را توزیع نکردند باید توضیح دهند این سیمان‌ها کجا رفتند.

ضرورت تشکیل انجمن توزیع کامیون‌داران

رضا سنجری مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بیان کرد: اتحادیه معدن‌کاران شن و ماسه همیشه سیستم دولتی را تحت فشار قرار می‌دهند و هیچگاه صورت حساب‌های خود را ارائه نمی‌دهند، همچنین وضعیت مالیات و خرید و فروش آنها  شفاف نیست، که دو تا سه بار در سال درخواست افزایش قیمت دارند، هرچند بدون مجوز از نهادهای مربوطه افزایش قیمت خود را اعمال می‌کنند و حتی به جریمه می‌رسد، اما بازدارنده نیست.

وی عنوان کرد: طبق قانون موانع تولید واحد تولید شن و ماسه موکلف است قیمت خود را آنالیز کند بر اساس آنالیز صورت گرفته قیمت بدهد؛ به‌عنوان مثال اگر ۴۰ معدن داریم باید ۴۰ قیمت داشته باشیم اما آنها سیستم را تحت فشار قرار می‌دهند و یک قیمت  میانگین دستوری می‌گیرند و کارشان را انجام می‌دهند و پیشنهاد من این است بر اساس قانون پیش برویم.

سیدحامد میرحسینی معاون فرماندار کرمان با اشاره به اینکه در حوزه شن و ماسه انحصار وجود دارد، اظهار داشت:  بر اساس قانون معادن شن و ماسه حق توزیع ندارند و آنها معدن هستند و  توزیع بر عهده کامیون‌داران است.

وی گفت: اکنون در زمینه توزیع شن ‌و ماسه انحصار در توزیع وجود دارد در حالی که فقط اداره صمت مجوز معدن داده و مجوز توزیع نداده است.

میرحسینی تاکید کرد: اگر بخواهیم این انحصار شکسته شود دو راهکار وجود دارد؛ یکی اینکه باید حتما به کامیون‌داران یک معدن واگذار شود و دوم باید کامیون‌داران انجمنی در بحث توزیع  تشکیل دهند.

داریوش ماهری مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان هم گفت: در استان  ۲۴۸۶ نانوایی داریم که تا کنون برای یک‌هزار و ۷۱۱ نانوایی کارت‌خوان نصب شده  است.

انتهای پیام /۸۰۰۱۸/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار سیمان سیمان ستاد تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد

اداره‌کل تعزیرات استان زنجان در مدت یک هفته اخیر با برخی گران‌فروشان و مختل کنندگان بازار، برخوردهای جدی کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، اداره‌کل تعزیرات استان زنجان در مدت یک هفته اخیر با برخی گران‌فروشان و مختل کنندگان بازار، برخوردهای جدی کرده است که به برخی از آنان اشاره می‌کنیم.

تعزیر موبایل فروش متقلب در زنجان

رضا مظفری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: پرونده‌ تقلب در فروش تلفن همراه به ارزش یک میلیارد و 250 میلیون ریال در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، تخلف را محرز و علاوه بر پس دادن گوشی تقلبی و پرداخت 650 میلیون ریال به عنوان جبران خسارت شاکی، متخلف را به مبلغ 2 میلیارد ریال جزای نقدی و پلمب واحد صنفی تا اجرای کامل حکم محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: سامانه 135 تعزیرات حکومتی با دریافت شکایت شخصی پیرامون تقلب در فروش تلفن همراه، این گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی زنجان ارسال کرد.

پرونده 2 متهم پیرامون فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان

رضا مظفری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان در این زمینه گفت: پرونده قاچاق فروش غیرمجاز 15 هزار و 643  لیتر نفت گاز یارانه‌ای به ارزش یک میلیارد و 160 میلیون ریال در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی ادامه داد: شعبه با توجه به مدارک موجود، تخلف را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده و تحویل آن به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی زنجان برای توزیع در جایگاه‌های سوخت، متخلف را به پرداخت 2 میلیارد و 318 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته مظفری، شعبه همچنین به دلیل بهای مال از دست رفته، یک میلیارد و 159 میلیون ریال معادل ارزش سوخت به جریمه اضافه و متخلف را جمعاً به پرداخت سه میلیارد و 477 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی افزود: بازرسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گزارش این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

جریمه، تاوان تقلب در کسب

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان در ادامه از اعمال جریمه یک آجیل فروش متقلب خبر داد و گفت: پرونده تقلب در فروش 20 کیلوگرم آجیل کهنه و کرم زده به ارزش 8 میلیارد ریال در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی ادامه داد: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت 800 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد؛ با گزارش گشت مشترک تعزیرات حکومتی، پرونده این تخلف برای رسیدگی به شعبه سوم تعزیرات حکومتی زنجان ارسال شد.

ضبط مواد شوینده قاچاق در زنجان

رضا مظفری مدیرکل تعزیرات حکومتی زنجان در ادامه از ضبط مواد شوینده قاچاق خبر داد و افزود: شعبه پنجم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان به پرونده قاچاق 608 عدد شامپو به ارزش 823 میلیون ریال رسیدگی کرد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متهم  را به پرداخت 823 میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش این محموله و همچنین پرداخت 823 میلیون ریال معادل ارزش کالا در ازای خودرو حامل محکوم و در مجموع متهم به پرداخت یک میلیارد و 646 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

به گفته مظفری، مأموران پلیس امنیت اقتصادی در محور زنجان- تبریز از یک سواری، محموله قاچاق را کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

تعزیر پیمانکار گرانفروش

این مسئول در ادامه از تعزیر یک پیمانکار گرانفروش خبر داد و گفت: پرونده تخلف یک مجری خاکبرداری پیرامون گرانفروشی به ارزش 343 میلیون ریال در شعبه پنجم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه هیأت کارشناسان دادگستری متهم را برای گرانفروشی به پرداخت سه میلیارد و 429 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد؛ تعزیرات حکومتی استان گزارش این تخلف را با دریافت شکایت مشتری برای رسیدگی به شعبه پنجم تعزیرات حکومتی زنجان ارسال کرد.

محکومیت مبل‌ساز متقلب

رضا مظفری در ادامه گریزی به محکومیت مبل‌ساز متقلب اشاره و مطرح کرد: پرونده تخلف یک مبل ساز پیرامون تقلب به ارزش 147 میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان افزود :شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، تخلف را محرز و علاوه بر 147 میلیون ریال در حق شاکی، متهم را برای تقلب به پرداخت یک میلیارد و 425 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد؛ بازرسان اداره‌کل صمت استان گزارش این تخلف را با دریافت شکایت مشتری دریافت و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

محکومیت آجیل فروش متخلف

این مسئول در ادامه گفت: پرونده گرانفروش واحد صنفی آجیل و خشکبار با ارزش 83 میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد؛ شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه کارشناسی، تخلف را محرز و متهم را به پرداخت 830 میلیون ریال جریمه نقدی معادل 10 برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

مظفری گفت: با گزارش گشت مشترک تعزیرات حکومتی ، پرونده این تخلف برای رسیدگی به شعبه چهارم تعزیرات حکومتی زنجان ارسال شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • قیمت سکه امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!