Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد اصانلو   روز چهارشنبه در حاشیه مراسم اختتامیه دوره کارآموزی جذب روسای گشت سیار کشور که ‌در دهکده ورزشی شهرستان چهارباغ  استان البرز برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: براساس مصوبه سران قوا اختیاری به سازمان تعزیرات حکومتی داده شد که ‌ضمن صدور رأی بدوی و قبل از قطعیت حکم،  روسای شعب دستور پلمب و نصب بنر واحدهای صنفی متخلف را صادر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان تعزیرات حکومتی ‌تأکید کرد: در راستای رسیدگی به تخلفات، ‌تسریع در رسیدگی به پروندها، استفاده از اختیارات سران قوا و حضور موثر در کنار بازرسان سازمان صمت و وزارت کشاورزی ‌را در برنامه داریم.

وی با اشاره به اینکه سازمان علاوه بر وظیفه قانونی رسیدگی به تخلفات‌، در قالب حضور گشت‌های مشترک دستگاه‌ها از جمله اتاق اصناف و سازمان صنعت ، معدن و تجارت  مشارکت دارد، افزود: دوره تربیت آموزش گشت‌های سیار در راستای این موضوع بود تا بتوانیم از این به بعد رؤسای تعزیرات در قالب گشت‌های مشترک در سطح بازار حضور موثر و فعالی داشته باشند.

وی با بیان اینکه در گذشته  بعد از حضور روسای شعب در گشت‌های مشترک با کمبود زمان برای رسیدگی به پرونده‌ها و اطاله رسیدگی به پرونده‌ها مواجه می‌شدند، تصریح کرد: این افراد برای کمک به کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات  آموزش داده می‌شوند و حضور در بازار در کنار بازرسان رسیدگی و  صدور حکم در محل تخلف از جمله کارکردها و برنامه‌های این دوره است.

‌اصانلو در پاسخ به سؤال  یکی از خبرنگاران درخصوص  اظهار نظر وزیر دادگستری مبنی بر برگشت قیمت‌ کالا ها به قبل از  خردادماه و مکانیزم دستگاه‌های متولی برای نظارت بر این موضوع ‌اظهار داشت: منظور وزیر دادگستری برگشت کالا به قیمت قبل نبوده است.‌ بحث این است که ستاد تنظیم بازار مصوبه‌ای مبنی بر تثبیت قیمت‌ها داشته است.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه بحث وزیر دادگستری این بود که قرار است که واحدهای تولیدی قیمت‌ها را به سازمان حمایت اعلام کنند و همان، مبنایی برای تثبیت قیمت‌ها باشد، بیان داشت: بحثی مبنی بر برگشت قیمت از سوی وزیر دادگستری نبوده‌، بلکه بحث این است که برای تثبیت و ثبات قیمت در بازار، قیمت اقلام باید تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت سال‌ جاری در سامانه ثبت شود.

اصانلو ادامه داد: بعد از ثبت قیمت در سامانه، سازمان حمایت آنالیز قیمت این اقلام را انجام می‌دهد و اگر قیمت موافق مقررات قانونی و رعایت ضوابط  قیمت‌گذاری باشد تثبیت و اگر در این زمینه تخلفی کشف شود برخورد لازم با آن انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مصوبه ستاد تنظیم بازار این است که تمام واحدهای تولیدی مکلفند قیمت اقلام خود را در سامانه ثبت کنند، گفت: بحث برگشت و اصلاح قیمت و مواردی که در این مورد مطرح شده مدنظر نبوده است.

اصانلو در مورد آشفته بازار لبنیات و لزوم نظارت بر این بخش تصریح کرد: در حوزه وظایف سازمان تعزیرات حکومتی، مبنی بر رسیدگی با سرعت و قاطعیت با حوزه لبنیات از سوی تعزیرات انجام شده است.

وی با بیان اینکه به پرونده‌های این حوزه در ظرف ۲۴ ساعت و یا ۴۸ ساعت به فوریت رسیدگی شده است، گفت: در این مورد اطلاع رسانی لازم انجام شده است.

برچسب‌ها البرز توسعه اقتصادی بازار محصولات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز توسعه اقتصادی بازار محصولات البرز توسعه اقتصادی بازار محصولات سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی به پرونده وزیر دادگستری پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق ۱۸۰ راس گوسفند به ارزش هشت میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان میاندوآب رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی پرونده و ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط دام‌های کشف شده، متهم را به پرداخت هشت میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش ریالی این دام‌ها محکوم کرد.

نجف زاده گفت: شعبه همچنین با توجه به اینکه ارزش خودروی حامل دام کشف شده بیش از ارزش ریالی این دام‌ها است؛ متهم را به پرداخت هشت میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال معادل ارزش ریالی دام‌های قاچاق و در مجموع به پرداخت ۱۷ میلیارد و ۲۸ میلیون ریال محکوم کرد.

به گفته نجف زاده، با گزارش ماموران نیروی انتظامی پیرامون کشف دام قاچاق از یک کامیون، محموله دام‌ها به ظن قاچاق کشف و پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسالشده بود.

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • توبیخ پزشک متخلف در ارومیه
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند